LASER DENTAR


Laser dentar sau Lumina Amplificata prin Stimularea Emisiei de Radiatii este o tehnologie incorporata in tratamentele stomatologice care aduce un plus de eficienta un timp redus de tratament si confort atat pacientului cat si medicului stomatolog.

Versatilitatea sistemului Laser ii permite medicului sa il foloseasca intr-o gama larga de aplicatii cum ar fi:

 • in parodontologie, in tratamentele afectiunilor tesuturilor moi (sterilizarea pungilor parodontale, eliminarea tesutului de granulatie)
 • in tratamente chirurgicale (gingivoplastii – remodelarea gingiei, frenectomii)
 • in estetica dentara (albiri, indepartarea pigmentarii gingivale)
 • in tratamentul aftelor bucale, in tratamentul herpesului labial dar si in altele. Totodata acest laser dentar poate fi folosit la copii si in tratamentele cu femeilor insarcinate.
 • Estetica dentara este in continua evolutie si vine in intampinarea nevoilor pacientilor cu tehnologii noi de cosmetizare a surasului. Analize si simulari digitale ale posibilelor variante ajuta foarte mult in previzualizarea rezultatelor astfel incat pacientul poate sa obtina de la primele intalniri cu medicul specialist in estetica dentara o imagine digitala a viitorului zambet.Zambetul este foarte important in infatisarea generala a oricarui om. Viata pacientilor se schimba in bine datorita cresterii increderii date de niste dinti frumosi.


  Proprietatea Laserului de a penetra in profunzime tesutul tratat la o anumita lungime de unda ii permite acestuia sa efectueze o sterilizare optima a zonei vizate ceea ce ofera un plus de siguranta si confort in evolutia tratamentului. Utilitatea acestei functii devine evidenta mai ales in parodontologie in tratamentul afectiunilor Tesutului Parodontal si mai ales in sterilizarea eficienta a pungilor parodontale adanci si greu accesibile.


  TRATAMENT PARODONTAL CU LASER

  TRATAMENT PARODONTAL CU LASER

  Utilizarea laserului reprezinta tratamentul de top in lupta cu boala parodontala. Laserul Helbo T-controller este ...

  Detalii...

  ALBIRE
  DENTARA
  CU LASER

  ALBIRE DENTARA
  CU LASER

  Oamenii care zambesc sunt perceputi mai frumosi, indiferent de varsta pe care o au. Zambetul ne ajuta sa scapam de stresul fizic si ...

  Detalii...

  TERAPIA LASER HELBO T-CONTROLLER

  TERAPIA LASER
  HELBO T-CONTROLLER

  Invatam continuu si ne straduim sa sporim standardul ingrijirilor in clinica noastra. In consecinta am adaugat recent o noua ...

  Detalii...

  DESENSIBILIZARE HERPES SI LEZIUNI AFTOASE

  DESENSIBILIZARE HERPES SI LEZIUNI AFTOASE

  Iritatiile mucoasei bucale si leziunile orale sunt inflamatii, pete sau ulceratii la nivelul mucoasei bucale, buzelor sau limbii. Exista multe ...

  Detalii...